Dakkapel prijzen

De prijzen van een dakkapel kunnen nogal uiteen lopen. Sommige dakkapellen zijn goedkoop en sommige dakkapellen zijn relatief gezien duur. Wilt u meer weten over dakkapel prijzen en de mogelijkheden, lees dan rustig verder.

Dakkapel prijzen vergelijken

Dakkapellen zijn er in verschillende maten. Wat een dakkapel kost is natuurlijk mede afhankelijk van de grootte van de dakkapel. Om een goede inschatting te maken van de prijs van een dakkapel, wordt er rekening gehouden met een standaard dakkapel. Een standaard dakkapel is doorgaans 150 centimeter hoog en 250 centimeter breed. Voor een standaard dakkapel worden ongeveer de volgende dakkapel prijzen gehanteerd:

  • Dakkapel van hout: vanaf €3.000,-
  • Prefab dakkapel: vanaf €3.750,-
  • Dakkapel van kunststof: vanaf €3.750,-
  • Dakkapel van polyester: vanaf €4.250,-

Dit zijn natuurlijk geschatte prijzen voor standaard modellen. Heeft u een ander model met een andere grootte op het oog en wilt u precies de prijs weten van een dakkapel? Vraag dan bij ons meerdere dakkapel offertes aan en ontdek hoeveel een dakkapel u gaat kosten.

Dakkapel van kunststof

De goedkoopste optie voor een dakkapel, is een dakkapel gemaakt van kunststof. Deze dakkapel is geschikt voor de mensen die over een lange periode het goedkoopste uit willen zijn. Een dakkapel van kunststof isoleert goed en u heeft hieraan geen onderhoudskosten. Een dakkapel van kunststof is in aanschaf relatief gezien duurder dan een houten dakkapel. Doordat deze dakkapel geen onderhoudskosten heeft, bespaart u echter ongeveer 150 euro per jaar vergeleken met een houten dakkapel. Een kunststof dakkapel is bij een gebruik van 3 tot 5 jaar de goedkoopste dakkapel.

Dakkapel van hout

Een dakkapel van hout is zeer voordelig in aanschaf. Een dakkapel van hout kunt u al aanschaffen vanaf 3000 euro. Vergeleken met andere dakkapellen is dit de goedkoopste optie in aanschaf. Over lange termijn is een dakkapel van hout echter minder voordelig. Per jaar zult u enkele honderden euro’s aan onderhoudskosten moeten rekenen. Uiteindelijk wordt een houten dakkapel minder voordelig dan bijvoorbeeld een kunststof dakkapel.

Prefab dakkapel van polyester

Een polyester prefab dakkapel wordt in Nederland het vaakst geplaatst. Een prefab dakkapel isoleert zeer goed en vraagt weinig onderhoud. Als u zo’n dakkapel aanschaft, weet u dat u voor jaren goed zit en dat er weinig omkijken naar is. Een polyester prefab dakkapel is te koop voor een prijs vanaf 4250 euro.

Wat kost een extra brede dakkapel?

Een extra brede dakkapel is de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Het is een passende oplossing voor mensen die nog meer ruimte nodig hebben dan bij een normale dakkapel. De vuistregel is dat per extra meter ongeveer 750 euro meer betaald moet worden. De dakkapel prijzen van een extra brede dakkapel zijn:
• Dakkapel van hout: vanaf €3.750,-
• Prefab dakkapel: vanaf €4.250,-
• Kunststof dakkapel: vanaf €4.500,-
• Dakkapel van polyester: vanaf €5.000,-

Dakkapel offertes vergelijken

Als u nog niet precies weet welke dakkapel voor u het meest geschikt is, kunt u meerdere dakkapel offertes aanvragen. Omdat u meerdere offertes ontvangt, kunt u deze naast elkaar leggen en beslissen welke qua prijs en keuze het beste bij u past. Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend, zonde om hier geen gebruik van te maken. U kunt tot 5 dakkapel offertes aanvragen door het invullen van ons contact formulier. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd en het verplicht u tot niets.

Vraag hier uw dakkapel offertes aan >>
Ontvang gratis offertes van 5 dakkapel specialisten in uw regio en bespaar tot 40%Ja graag!
error: Inhoud is beschermd !!